Over ons

Hallo, van harte welkom op onze website!

Ik ben Miranda gediplomeerd pedicure. Ik kan u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen. Likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagels, schimmelnagels. Ook wel kalknagels genoemd. Tunnelnagels of andere nagelaandoeningen.

Ook als u geen voetproblemen heeft, is het heerlijk om uw voeten eens lekker te laten verzorgen en te verwennen, want tenslotte zijn uw voeten de basis. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan de pedicure voor een ontspannende, de luxe pedicurebehandeling met als afsluiting prachtig gelakte nagels met gellak. Uw voeten zijn het waard!

Onze salon staat voor: professionaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht.

Hopelijk zien we u snel in onze  mooie, profesionele salon!

Groeten,

Miranda

Wie ben ik?

Mijn naam is Maureen Brussee. Ik heb een grote passie voor het verzorgen van het uiterlijk. Ik vind het heel belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij ons in de salon.

Bij mij kunt u terecht voor: schoonheidsbehandelingen, wenkbrauwen, wimpers, nagels & pedicure.   Ik zie mijn werk niet als alleen het 'mooi maken' van de mensen maar ook het helpen van mensen maakt mijn werk leuk! Bijvoorbeeld tijdens de pedicure behandelingen kan ik mijn klanten die echt last of pijn hebben aan hun voeten helpen weer fijner te kunnen lopen. Wanneer mensen tevreden bij me weg gaan, heb ik mijn doel weer bereikt!  Ook geven wij kinderpartijtjes & workshops. Graag hoop ik u te zien in onze salon!

Beauty is all you need!

Groeten,

Maureen Brussee